martes, 30 de noviembre de 2010

28 d'abril, Sense remontada!!

El 28 d'abril l'Inter ens va eliminar de la copa d'Europa i vaig escriure això, em donc el plaer tornar-ho a posar!!!





Avui els culés ens hem quedat amb les ganes de passar a la final. Però no sé què fa més ràbia: no haver passat o que un prepotent, xulo...com en Mourinho sigui a la final??
Jo sempre penso que l'humilitat i el treball, sempre rep el mèrit, i espero que li arribi el càstig a aquest personatge, que té molt poca memòria, quines voltes dóna la vida, però no hi ha res més lleig que rajar dels teus orígens i ell ho ha fet amb el Barça, cosa que l'eufòria ens pot portar a qualsevol a fer-ho però aquest personatge ha rajat del desaperagut gentelman Sr. Bobby Robson i això no té perdó. Estic tranquil, ja que aquest "sr" tard o d'hora rebrà el que es mereix, res!!!
De totes maneres, per criticar els altres hem de ser abans humils nosaltres, i amb l'Eto'o no ho vam ser gens i aquest era el càstig anunciat, olé Eto'o pel teu comportament, tu sí que respectes els orígens, com t'hem trobat a faltar!!
Ara que m'he quedat a gust, felicito aquest equip, un és gran quan aixeca el vol després d'una derrota, demà sí potser, encara sereu més grans!!
Felicitats per l'esforç!!

Visca el Barça!!
Visca Catalunya!!

P.d. avui per treure'm els nervis, a les 19.15 he fet una sortida llampec, d'aquelles que cansen, ja que amb tant poc temps costa agafar el ritme (51')..
He sortit de casa, he voltejat el puig de Benet sense pujar-lo, per corriols, en tendència a baixada, després des de cal Valent, fins a can traver i cap a la pujada de l'abocador, una vegada a dalt sense refredar cames, cap al cim de la tribana. Baixar ràpid, cap a Maià i cap a casa a dutxar-me que hi ha fútbol...el final ja el sabeu...jeje

Resum

15,71 km.
51' temps
18,32 Km/h

No hay comentarios:

Publicar un comentario