viernes, 26 de noviembre de 2010

Corriol per taparnos del fred!!







Nota: foto agafades d'internet...



Avui és d'aquells dies que va be anar companyat, la idea era fer corriols a ritme suau per anar guardant forces per la cursa del boulou..

Hem quedat amb en Jaume, a mi s'ha ma fet un xic tard i envés de sortir desde Besalú hem quedat a Maià on en Jaume ja arribat pel camí dels avions, hem agafat un corriol que surt davant la botiga de Maià cap a puig de Benet, on hem fet el circuit complert, uiii quan encares la ultima baixada hi ha un parell d'alzines tallades amb mala llet al mig del cami, on he tingut molta feina a frenar la bici, he sentit fumades que volen posar vaques i pertant estant obrint una linia per posar fil, el que ens faltava!!! No faré opinions del tema ja que el propietari és un especialiste llaurant camins, posant pedres....

Després hem seguit cap a santa Magdelena pujant pel corriol (inversa montcalbike) hi hem baixat pel corriol on pujava la montcal bike, despres hem baixat cap el bachs de santa magdelena i ens hem enfilat cap els soleis d'en Pou, on hem tret algun arbre trencat.

Després ens hem enfilat pels coscois, ca l'alzina, can Not, la creu, crtra Segueró, corriol que empalma amb la pista que baixa del bosc gran, Guixera, Maià, Can Sans , ca l'Hospital, can Ring corriol i cami dels avions on he acompanyat en Jaume, Mitja volta cap a Maià i en Jaume cap a Besalú.
Hem anat a un bon ritme tot el camí, aixis que lo d'anar a tranquis ho deixarem per demà... o no jejeje

Disabte:
Varem anar amb els companys de Pedal Maià de Besalú a Mieres amb un esmorzar de campionat i una sobre taula de les que fan època... 20 km. varem sortir a les 8 i vam arribar a les 15 si fas la mitjana no surt ni 3 Km/h...jeje

Resum:

33,5km.
17,39 Km/h
1h53'
Total
33,5+20=53,5

No hay comentarios:

Publicar un comentario