domingo, 14 de noviembre de 2010

Copa Gironina Sant Martí Vell

` foto Carlos teodoro


Aquest matí, he anat a fer la copa Gironina de Sant Martí, s'ha m'han enganxat els llençols aixis que la primera carrera ha sigut arribat a temps... a les 9.15 arribava m'he canviat amb un salt he agafat la bici i cap a fer l'inscripció a les 9.33 acabava dels tràmits i caos en la sortida, com la prova que faig és la de 20 km. és una prova molt explosiva i començar en 0 d'escalfament no és la millor manera.
He sortit a mig del merder en terra de ningú, el primer tram planer on avançar és feia dificil, al cap d'un 1km començava les rampes de pujada, un simpatic m'ha tancat 3 cops com si defenses la posició d'un gran premi de gp a l'ultima volta...Com he pogut, he començat agafar el ritme i avançant gent amb les pulsasions a tope he arribat a la primera baixada de paelles tancades, molt divertides un xic de falç planer i tornem a pujar, he aprofitat per pendrem un gel ja que anava molt fos, aquests repetxons feien suar de valent una vegada al cim desvio curta i llarga on els de l'organització sense voler ens han fet tirar amunt, mitja volta i cap a la baixada del dia...guapissima i molt ràpida al final 1 km de planeig i meta.
Circuit al meu gust xulissim, tot molt ben organitzat per la gent de Sant Martí Vell..
L'unica queixa a fer a la federació, és que podrien donar dorsals de dos colors per la gent que fa la curta i la llarga, ho dic pels que feiem la popular, ja que una persona que surti amb els de la llarga (surten 5 minuts abans de la curta) si a mig recorregut vol fer la curta perquè no es troba be, no hi hauria perill de confonsió... Cadascú amb la seva cociencia fagi el que vulgui...

Al final 5 de 91 amb un xic de mal gust de no haver fet un bon escalfament, ja que durant tota la setmana havia fet entranament intensos, però no excessius per tenir les cames apunt per avui, pero que hi farem un altre dia serà.
Resum:
20km
1h03'39''

5 comentarios:

  1. Si no escalfant fas cinque,quan escalfis no et veuran passar, jajaja,fotels-hi canya !!!

    ResponderEliminar
  2. ets un maquina, pero preparet que en fabrega te rodillos

    ResponderEliminar
  3. Eii Wilis amb les pujadetes que hi havien, en poc temps vaig entrar en calor..

    Si Lato el gas tot el que hi ha....percert moltes felicitat pel llibre!!

    Eii Quim ja era hora que escribissis alguna coseta...jeje
    Ja ho sé que en Fabrega entrena fort entra setmana, no el convidis a spining que sinó ens farà suar molt!!

    ResponderEliminar
  4. Moltes felicitats noi, jo ja he començat a fer clases de spinning, a veure si aviat puc tornar a agafar la bici, per no perdre molt de ritme!!!

    ResponderEliminar