sábado, 29 de enero de 2011

Disfrutar de la bici objectiu 2011!!!!

Després de donar moltes voltes, tinc clar l´ obejectiu 2011 molts quilometres pero sempre disfrutant, aniré a fer alguna marxa popular x intentar agafar ritme de competició convinanto amb la vida familiar, i si finalment acavant fent el caixa girona cosa que no saben ni la propia federació correrem amb els esplais (20 km.) nivell que intentarem estar per mitja taula. De moment a pagar 91 € llicencia uci + 50€ revisio metge que es lo mes important per la federacio!!!
Entre setmana varis entrenos am btt x zones de Maia i carretera x baix emporda gualta, palau s., font clara, ullastret, peretallada.. Es un luxe entrenar x aquelles crtres secundaries, cap cotxe i moltes pomeres.
Avui hem sortit amb el meu amic Quim, ja pot ploure, nevar... que sempre estem apunt!!!
Hem anat a planejar cap a caixas, cabanelles, espinabessa, crespia, esponella, fares, besalu i maia.
Amb un ritme tranquil pero alegre 2h 15' hem fet 41 km.
L´ unic petit entrebanc ha sigut un fil electric abans darribar a caixas, sense cap drap vermell, son un autentic perill, he clavat frens quan he vist que amb el fang era imposible frenar he clavar fre de davant voltereta he sortit escupit jo i bicicleta x terra fil cavalls trencat i tornemi que no ha sigut res, de totes maneres la gent tindria que ser consient que pot ser perillos!!!

2 comentarios:

  1. Nano, ja veig que no pares, així m'agrada. Vigila amb en Quim, últimament entrena de valent. Entre setmana dos dies Spinning i finde btt. Com es cuida el paio, je je. Salut.

    ResponderEliminar
  2. jejeje...cada dia està més fort!!

    Puja cada dia millor i baixa com un senglar!!

    ResponderEliminar