martes, 28 de diciembre de 2010

Coll Fred

Avui aprofitant que em quedava tot el dia a les Preses, he fet una sortideta "light" per asfalt...jeje

No havia pujat mai per la crtra de collfred (la havia fet una vegada de baixada per l'Artec), tenia ganes de pujar durant 1 horeta llarga i mitja volta cap a treballar un xic més...

He començat planejant un xic pel pla de les Preses direcció Sant Privat, que ha servit per escalfar les cames, la carretera de collfred (vidrà) comença just darrera el camp de futbol del sant Privat, els primers 5 o 6 km. son una animalada!!, hi ha varies rampes del 20% (sort que anava amb la btt) feia molt de temps que no posava el plat petit amb una pujada asfaltada, pero anava perdent molta carencia hi ha sigut una bona idea...

Carretera que recomano a totom preciosa, solitaria, amb uns paisatges espectaculars (baixant ull que es molt estreta)

Després dels 5 o 6 km. primers la cosa ja es suabitza amb planers que et permeten augmentar el ritme.

Percert per si algú s'apunta una ruta xula seria sortint d'olot pujar per collfred i baixar o bé per bracons o per Santigosa.... aviam si algún company s'anima!!!

Resum:

28km.

2 comentarios:

  1. Benvingut al molinet, jaja,una bona opcio en btt,es despres de Collfret,al coll de Ciuret,es anar cap al Puigsacalm,i baixar cap al coll de Bracons, i cap a Olot,em penso que algun tram a peu pero molt ben parit.

    ResponderEliminar
  2. Bones,

    A mi fa mesos em van enganyar i em van dir que pujariem un port molt xulu!!! Ostia puta amb Coll Fred....vaig anar amb la de carretera 53x39 y 11x25, em vaig haber de parat 3 cops per pujar-ho!!!

    Hi vui tornar pero amb el nou grup!!

    Saluts.

    Jose Antonio.

    ResponderEliminar