martes, 7 de diciembre de 2010

Desfrenada

Com deia els ultims dies, aquest ultim més he tingut un baixon en km... Estava un xic vago, però tampoc es tracta de sortir un dia que no estàs motivat.
Percert l'altre dia llegint un blog d'Alex salazar em va fer gràcia perquè deia que feia servir de motivació, la lectura de blogs, és una pràctica que també practico moltes vegades.
Si veus una ruta que ha fet un company, al cap de pocs dies vas a fer la mateixa o una semblant. Els meus blogs preferits son els d'aproximitat geogràfica, ja que son rutes que pots anar fer.
Aveure si s'anima més gent de maià, Besalú i rodalies, quan més serem més riurem!!!

Avui he sortit desde Besalú a fer la desfrenada, tenia clar que no volia apretar, ja que demà matí tinc ganes de fer una ruta llarga, que fa molts dies que no en faig cap.
He sortit a gaudir, marcant un ritme alegre, pero sense voler patir en cap moment, tot perfecte fins que fet el corriol de darrera Gircós, després venia la pujada curta i explosiva on fora les tonteries i gas m'he trobat sense aquella punta de gas que tots tenim quan ens sentim bé. Serà questió d'entranar un xic per recuperar aquella punteta!!
La resta de circuit amb la mateixa tònica, ritme alegre però sense obrir la caixa dels trons!!!
Antena i tribana quan puges una pujada un xic més a poc a poc, la gaudeixes molt més!

Resum:

37km

No hay comentarios:

Publicar un comentario