jueves, 10 de junio de 2010

10 de juny vilademires

Hola abans que res donar la benviguda a en Gerard i en Wilis, aixó d'escriure un blog avegades sembla que ho escrius per ningú, i veure que algu de tant en tan s'ho mira s'agraeix, ehhh que jo en llegeixo sempre el vostre!!
Avui, he sortit al voltant de les 18.45, per escalfar cames, he pujat a sta. Magdelena, pel corriols, d'aquí cap a Caixas, l'intenció era pujar per la crta de vilademires cap a Segueró, m'he liat, hi he començat a pujar pista amunt, s'ha tornat dolenta la pista, hi he arribat al Verdaguer o el canet no m'enrecordo mai com es diu, després la pujada que quedava fins enganxar amb la crtra de la Mare de deu tela de pujada, una vegada he empelmat amb la pista de la mare de deu, mija volta, cap a la creu, ca l'alzina, sta. magdelena i casa.
El pròxim dia la faig al revés per veure on m'he equivocat!!
Com fa dies el contaquilometres fa el tonto.

Resum apròximat:
28km
1h40'

3 comentarios:

  1. Ja ho veig, com diuen pels blogs, ningú entrena. Ja et vaig seguint, el blog, que a tú crec que no podré. Ara crec que toca fer un pas més pel blog, i fer fotos mentre fem la ruta. Fins aviat, ens veiem a la pedalada de Maià.

    ResponderEliminar
  2. Hola Marc, sóc en Lato de Besalú. Ja ens trobarem algún dia amb bici...també sóc nou amb el tema dels Blogs i semble ser que es acte d'una desfogada de sensacions després de pedalar, en qualsevol cas, enhorabona a tots els blogs de btt, i més encara quan som de tant aprop...

    ResponderEliminar
  3. Hola Lato, i tant ens trobem un dia per algún caminet...
    Lo dels blogs està molt bé, i fa mes gràcia llegir blogs de gent que coneixes.
    Salut i ens veiem diumenge quevé a Maià

    ResponderEliminar