domingo, 18 de septiembre de 2011

Copa Gironina 2011 Salt



Justet de forces, parant a l'habituallament



David Garcia 2 Jose Cobos 1 Marc Olivet 3

La copa Gironina de Salt ja és història, una cursa totalment diferent en tots els sentits...jeje

Apart d'una cursa era una festa total, on la cerveza, música, toros mecànics i alguna que altre borratxera no hi van faltar.

Amb lo que fa la cursa, sens cap dubte és una de les que he patit més, tant per la calor, com per la dificultat tècnica. El circuit genial, era un no parar de corriols, revirats que tu feien passar molt bé.

La meva cursa, molt rara, sortida dolenta, on deseguida s'emescapen els bons en un planer, ens bufava el vent de cara i intentar guanyar posicions et podia fer perdre moltes forces. Una vegada comença la pujada, em permet poguer remontar unes quantes posicions, però el entrar en el bosc, tots en fila india, avançar és fa molt dificil, quan hi ha pujades és questíó de donar-ho tot i en els corriols tècnics anar alerta de no fer-nos mal.

Tot i aixis, a l'arribada de salt , ens fan passar per sota un pont enfangat, on un fila de palets intenten fer un pas, la roda de davant es queda enganxada i tombarella dintre el fang, perfecte per refrescarme un xic!!!

Al final 3 posició d'Esplai, serà questió d'entranar fort aquests dies de descans per conservar el lloc o intentarne guanyarne algún....

Resum 8 general i 3er.d'esplai (la classificació general hi ha un error ja que els infantils i cadet femení correvien correvien circuit de 12km)

A més com a minim falta un corredor, ja que en Xavi Triola va fer un carreron, nosé s'hi va fer 4 o 5....però hi  era!!

I percert aprofito per animar en Marc Sanchez, que no estava molt content...però el resultat final no està gens malament, tots tenim dies que nosé perquè pero les cames no tiren.

I com no felicitar en Jose i en David, esteu molt forts!!!

2 comentarios: