miércoles, 5 de mayo de 2010

Visca els no-entrenos!!

Després d'unes setmanes, d'un entreno molt periòdic, he passat uns quans dies sense pogué agafar la bicicleta. Amb la Fàtima estem de trasllat, que divertit, hem de fer obres i desde divendres fins ahir desmontant la casa, quina feinada, que si mobles, trastos(amb l'ajuda dels nostres pares i cunyada)... Tot apunt, perquè els paletes entrin i comencin, a fer les reformes tant desitjades.
Desde dilluns hem entrat en un pis, a la capital de Maià, la veritat es que hem tingut molta sort, ja que el pis es maco i acollidor, podem dir que l'estrenem.
I avui amb el mono, de bicicleta, em pujava per les parets, quan he acabat la feina cap a les 19.15 he agafat la bici, per anar a provar un circuit que vam netejar amb els colegues de Maià. Tenia ganes de mullarme, enfagarme...aixis que he sortit directe cap el circuit de Puig de Benet, i el simpàtic de Can Jonqueres (o mes concretament el seu treballador) ens han llaurat l'entrada, hi ha coses que no puc entendre, això de Maià avegades es una "ciutat sin lei", em fa ràbia que hi ha gent que desinterasadament, netejen camins, tallen arbres i desprès aquest personatge tanca els camins, per mes seus que siguin no ho puc entendre, barrar l'entrada dels bombers en un posible incendi!!! s'ha de ser inteligent!!
Bueno a lo meu he fet un parell de voltes, hi m'agradat molt, quan sigui sèc es farà molt ràpid, els que vinguin a fer la Montcal Bike, disfrutarant molt.

Resum aproximat (no tinc el contaquilòmetre a mà, ventatges de viure entre dos cases..jejeje?

14km
1h.05
13,5 km/h

P.d. demà si puc faré el circuit complert de la montcal bike, vull veure quin temps es fa en moll...

No hay comentarios:

Publicar un comentario