lunes, 19 de abril de 2010

Visca la constància!!!

Hola apartir d'avui, vull anar entrant les sortides i entrenos que vaig fent amb btt.
Avui disposava d'un parell d'horetes i a les 14.45 ja estava sobre la bici, encara tenia els macarrons al coll, però es igual, ja que la ruta que volia fer avui aviat hauran baixat..
Com el temps no pintava gaire bé, no era questió de mullarme gaire, ja que aquests ultims dies tinc mala sort amb la pluja!!
Resumint avui farem els 4 pics de Maià (volta que vam batejar aixis amb el nen), surto de casa en direcció a can farigola, i comencem amb el Puig de Benet per la part dura, m'ho agafo en calma ja que les pulsacions pugen ràpid, despres a descendre. Cap al plat fort del dia, la tribana, avui ho pujaré per l'alzina reclamadora, hi han un parell de rampes molt fortes, pero he començat tranquil, i arribo fins a dalt sense treure el plat mitjà...baixo per can arola, han caigut 4 gotes i vaig alerta ja que les pedres estant un xic molles.
Ara ens dirigim cap a la creu, el terreny està ben sec, al ser un terreny argilos s'agraeix, veig que la mitjana esta a 16km/h aixis que tocarà apretar, per no baixarla, vull probar fins on arribo amb el plat gran i el 3 pinyó començant per adalt, faig el repetxons dret i els descansos sentat, patint com un cabró arribo a dalt. Planejant per sobre els rocs, cap a ca l'alzina, i d'allà a Sta. Magdelena aprofitant que els corriols estant nets.
Entreno curt pero exigent.

Resum
23,5 km
1 h. 25'
16,5 km./h

Marc

No hay comentarios:

Publicar un comentario