domingo, 10 de noviembre de 2013

Cap de setmana btt 2- carretera 0

Disabte:

Aquest cap de setmana, he disfrutat molt de la btt, disabte havia quedat amb els companys de la Guilla de Tortellà per anar fer corriols per la zona de Beuda, un paradís dels corriols!!
Vam disfrutar dels corriols tant pujant com baixant.




Diumenge:

Avui he fet una de les meves rutes preferides, ja que barreja corriols tècnis, pistes dures de pujades i trams de pedaleig.
He começat desde Tapis fins a Maçanet de C., pel camí vell, un corriol brutal i molt divertit, després fas trossos de pista on fas repetxons, per arribar a una de les baixades de pista on més disfruto amb molta sorra i peraltes, es baixa de manera frenètica fins al pantano.
Quan he arribat a Sant Llorenç, he agafat la crtra asafalta fins Albanyà.


Una vegada a Albanyà, comença una forta pujada que ens durà fins la Trilla, la dura pujada es fàcil de seguir ja que es el GR.

la Trilla


Quan veieu aquest pi modeljat pel vent és ultima pujada forta abans de la trilla

Una vegada a la Trilla fins que arribem a Sant Miquel de Fonfreda, ho farem através d'un corriol tècnic i amb molta pedra, on varies vegades tindrem que posar peu a terra.

L'ultim tros fins a Tapis serà per pista, on anirem travessant castanyedes on la conducció és bastant ràpida on només trenca el ritme els seus constants repetxons.

No hay comentarios:

Publicar un comentario