domingo, 13 de marzo de 2011

Entreno maratonià!!


Aquest matí tocava anava fer crtra, ja que haviem de veure l'estrena de la flamant bici d'en Quim una massi 100% carbono, xulissima (quim passem una foto!!)

Preocupat per acabar amb un bon estat el dia 8 de maig en la terra de remences, faré varis entrenos de fondo, avui tocava el primer test serio 4h 30' havia quedat amb els companys a les 9 a Besalú, he sortit de maià a les 8.00 per provar una bici de triple plat que m'han deixat per fer la terra de Remences, crec que és una bona idea ja que em permetrà anar amb molta més carència, abans anava amb un 53/39 i em feia por arrosagarme per bracons!! Doncs aixis he arribat fins a Sant Jaume, mitja a volta i cap a Besalú que hi teniar tota la colla, Quim, Roger, Isac i Fabrega. Quan he arribat faltava en Fabrega que ha tingut algún petit problema tècnic, una vegada hem arribat pedelant a Maià, ja erem tota la colla, dona gust anar amb una grupeta de 5 per la crtra.

Voliem fer una tirada llarga, pertant hem anat cap a l'Empordà on els km. passant més ràpids.
Tot bé fins a Bascara on l' Isac, que el molt bèstia fa un parell de dies que va en bici, les rampes l'hi han fet una mala passada, hi hem hagut de trucar el cotxe escombra, en Quim i en Fàbrega s'ha quedat amb ell per donarli suport moral, en forma d'un bon esmorzar a Can Sala de Bàscara...No saben res!!!

Amb en Roger hem seguit fins a Maià, on l'últim tros de cabanelles s'ha fet llarg.

Recorregut: Maià, Sant Jaume, Besalú, Maià, Lladó, Navata, Ordis, Borrassà, Vilafant, Figueres, Vilamalla, Siurana, Sant Tomàs, Sant Miquel F., Sant Mori, Vilaür, Bascarà, Esponellà, Crespià, Cabanelles i Maià-

Total 110 km.

2 comentarios:

  1. La bici d'en Quim molt Xula... és un cremat. Sort que encara queda temps per el Remences, M'haurè de posar les piles, si no vull quedar en ridícul, je je. Salut.

    ResponderEliminar
  2. Si que és xula!!

    Tranqui encara queden dies per entrenar i els dies ja s'han allargat!!

    ResponderEliminar