lunes, 20 de febrero de 2012

Open BMW Llagostera 2012








Fotos Bautista, radikalbikes llagostera, espai biker i organització

Explicar un xic la cursa, sort que la faig avui en fred, després d'haber sortit una estoneta amb la btt doble, que feia molt temps que la tenia abandonada, és amb la bicicleta que em vaig aficionar a la btt, haviem fet molt quilometres, alguna cursa, marató Artec, ja no recordava lo comode que era baixar sobre els rocs i no perdre la pedelada quin plaer...jeje Llàstima que pesa 15kg.!!! Casi el doble que el joguet que porto ara (8,7kg)

A lo que anavem, la cursa d'ahir, m'agradava el circuit, jo els prefereixo amb pujades més llargues, però era xulissim, d'aquells que pots portar els amiguets, sense el perill que et deixin d'agafar el telf. durant una temporada...jeje

La crònica de la cursa no la vull fer, ja que us aborriria amb la primera pujada, el corriol tal.... faig un resum de sensacions, vaig arribar a Llagostera després de unes molt bones setmanes amb molta regularitat d'entreno i descansan el disabte amb ganes de fer un bon paper dintre el meu nivell...Vaig fer les primeres pujades bastant ben colocat, pero vaig baixar el primer tros de baixada amb múltiples errors, on en va passar bastanta gent, em recordava els vells temps, per sort venia el tram llarg de pujada per recuperar però vaig tenir els primers avisos de rampa els isquios i no em va quedar més remei que baixar el ritme i augmentar cadència.
Feia molta ràbia començar una pujada baix de pulsacions i no pogurer apretar per por de quedar enganxat, ja amb va passar fa ara un any a Santa Pau i ho vaig passar fatal per acabar, aixis que vaig intentar agafar un ritme alegre i perdre el menys posible, la cursa ja sabia estirat molt i no vam perdre ni guanyar posicions. En el ultim tram vaig poguer atrapar un Esteve que em va remulcar tot el planer, i vaig poguer deixar enderra en l'ultima pujada de l'arribada.

Doncs res sense desanimar-me, seguir entrenant igual i convençut que les bones sensacions arribaran!!

Al final 8 de la popular, ja que la federació encara no tenia el comprovant dels pagament fet el dilluns passat pel club. (Vist el temps poder millor no haver corregut en M.30 jejeje)


domingo, 5 de febrero de 2012

Open BMW Quart 2012




Avui ha començat l'Open BMW 2012, al no tenir tramitada la llicencia he hagut de correr la Marxa, pero aixó és lo de menys ja que l'unica intenció era probarme com en trobava després del paron de nadal....

La sortida ha sigut molt rapida, amb una fred que pelava deviem estar al voltant de -5ºC, un xic de tap per passar la crtra i després durant tota la cursa amb bones sensacions, en el corriol llarg de la cursa m'ha saltat el seient, ens haurem d'acostumar a revisar els cargols...m'he hagut de parar a recollir els cargols i seient hi hem començat a baixar sense seient, he trobat un noi averiat que m'ha deixat unes claus i entre els dos hem pogut cargolar els cargols, percert moltes gràcies no l'hi he pogut agrair ja que no tinc n'hi idea de qui ha estat, ja que tots anavem molt tapats pel fred.
M'ha costat 5 minutets a tornar agafar el ritme,apartir d'allà he agafat un ritmet maco hi hem fet els ultims quilometres del circuit de fornells amb un Fanatik bikes, ha sigut divertit...

El circuit qui el vulgui anar fer, és divertidissim!! algun tall tècnic pero ciclable al 100% o el 99,9 (hi ha una rampa que és imposible)

Moltes felicitats a l'organització!!!

Al final 8 de la Marxa, calculo que sense el problemilla del seient hagués entrat entre el 3 o 4, a la pròxima intenterem millorar!!!

http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Marxa_LLarga.pdf

P.d. els mitxons molt macos, llastima que son de women...jeje deu ser perquè les sres ens donin permís sense cap queixa!!! :-)