jueves, 27 de octubre de 2011

Copa Gironina Sant Martí Vell

Fotos de Bautista pare, gràcies!!!

                                       Quim i Fàbrega, tu per l'esquerra i jo per la dreta...Gasss!!
                                  Jordi Rovira seguit de l'Angel
                                                 Patint un xic
             Quina calor!!! Fins que vaig veure que portava el buf que havia agafat per escalfar
                                                  Petadissim!!!
                                                Jordi amb els bicis esteve a l'esquena...jeje

Que puc explicar, que no soni excusa??? Carrera ideal per les meves condicions, dura i poc tècnica, pero noi hi ha dies que no tens gas i diumenge ni gas, ni cames, pàjara mental....etc...
Escalfant amb Xavi,  no vaig tenir gens de bones sensacions, aixis que vaig fer un sortida horrorosa, confiat a guanyar posicions a la pujada, no em vaig posar nerviós....peron en cap moment vaig tenir bones sensacions, per tant era un dia de salvar els mobles com es pugui, molta estona rodant sol, no vaig agafar ritme, les ultimes pujades em semblaven ports d'alta muntanya.... Tota la cursa vaig haver d'anar amb el plat mitjà ja que s'em va desfilar el cable del desviador, i no tenia força per entrar plat gros, a poc de l'arribada em va atrapar l'albert busquets amb una 29" i jo sense plat missió imposible, canvia de ritme de l'Albert i em vaig quedar clavat veient com s'escapava...
Doncs res, seguir entrenant i esperar guanyar alguna posició a Platja d'Aro i sinó no passa res a disfrutar de la bici que és el que es tracta!!!

miércoles, 19 de octubre de 2011

Mala noticia pel ciclistes!!!

Aquesta tarda, mentres entrenava amb un company, hem rebut la noticia, que havien mort un ciclista a Cabenelles, ens hem quedat de pedra, ja que sòn carreteres que hi passem molt sovint...
Quan hem acabat l'entreno miro el mòvil i tenia un mail explicantme la noticia, he quedat glaçat i molt fotut.
Jo en Casquet el coneixia molt poc, però no fallava mai a la Montcalbike i com he llegit en blogs de desfrenats, sempre et feia riure, molta sort allà on vagis!!!

Ànims a tots els desfrenats i en especial la seva Familia!!!

lunes, 17 de octubre de 2011

Copa gironina de Llagostera

Després de portar una bona seria d'entrenos setmanals, incluent una escapada dimecres a llagostera a fer el circuit estava bastant convençut que em podia anar bé..ja que és un circuit al meu gust.

Pero sense cap raó en especial disabte tarda, em va entrar una mandra, lo curiós que no era falta de ganes de pedelar sinó mandra a competir, també podia anar'hi en plan de tranqui pero aixó en una carrera o en una marxa  qui hagi anat a unes quantes, és un xic dificil.

Quan després de jugar molts anys a futbol, tenia més ganes d'anar entrenar que el lligam que em suposava tenir 10 o 11 mesos els caps de setmana boicotejats... vaig tenir la mateixa sensació, pertant com aixó és un esport individual ho tenia clar, de no forçar la màquina i fer coses que em vinguin de gust.
A mig matí vaig agafar la bici, i vaig anar fer el circuit de la Montcalbike exprimintme al màxim, com si es tractés d'un càtig per no haver anat a Llagostera...
Al vespre em vaig enxufar a internet i llegia comentaris de companys, que si no estava ben marcat, que si dur, que si cols....resumint que em fotia ràbia no haver-hi anat i més veient que passo de la 3ª plaça a la 7 o 8, en principi tinc posibilitats de recuperar el lloc ja que només compten, les 8 millors curses de 10, aixís que com la setmana passada a l'Estartit em vaig perdre i vaig entrar bastant retrassat, no puc fallar en lloc més, ja puc portar un kit mecànic a sobre ja que qualsevol punxada em podria deixar totalment a fora....

Resumint espero tenir ganes apartir d'ara i anar a la resta de copes girona que falten, sempre i quan no tingui que forçar.

Al ser una competició amateur, crec que estaria bé, no ajuntar tant caps de setmanes seguits, es podria  compaginar més bé amb la vida familiar i de cercles d'amistat.

jueves, 13 de octubre de 2011

copa Gironina l'estartit + Marxa Porqueres


Diumenge passat vaig anar correr la copa Gironina de l'Estartit, vaig anar'hi amb moltes ganes després dels 2 podis (3er) en les proves anteriors, al meu gust una sortida amb 200 m. de pujada vam empalmar una serie de corriols molt xulos pero els vam tenir que fer en fila india. Amb la sequetat del terreny i la fluixa senyalització va fer que molta gent és perdés més d'una vegada i desvirtua un xic la classificació final
Jo al final vaig fer 8 llàstima del resultat i la senyalització ja que el circuit era molt xulo i ratoner.

Dimecres amb en Quim i en Fàbrega varem anar fer la marxa de Porqueres, allà ens vam trobar un pilot de desfrenats, en Pujiula es afegir en el trio i vam fer tota la marxa junts, llàtima d'alguna punxada que va servir per agafar aire, el circuit molta pista i algún corriol molt xulo, molts controls i tot molt ben organitzat, Felicitats a la gent de Porqueres!!!


P.d. No és una crítica els caçadors, pero si els individus que feien parada del senglar en una pista on hi passaven 200 bicicletes, es tenir molt poques llums!! I fotre un tiru en plena marxa i matar un senglar, que em perdoni pero és un inconscient, ja que una bala rebotida podia fer una desgràcia!!! Per més que hi he donat voltes no ho puc entendre!!!

                                      Espero que els senglars de porqueres no tinguin tanta mala llet...