lunes, 20 de junio de 2011

Finde pur de btt...i un xic de trekking

Disabte:

Anem a fer la penultima inspecció del circuit complert de la Montcalbike.

Al final som uns 10 bikers 6nafent, 1desfrenat i 3pedalmaià, al ser un grup nombrós anem a un ritme tranqui cosa que va molt bé per disfrutar del circuit.

A totom que vingui a fer la marxa d'un nivell mitjà si es fa a poc a poc es pot fer el circuit complert amb un parell de corriols finals xulissims!!!

Explicaré la meva opinió dels 3 circuits:

Circuit curt: Molt de corriol divertit, la gent amb menys tècnica, en un parell de llocs tindrà que posar un peu a terra pero cap problema per aixó hi són...us confirmarem molt aviat però segurament el reduirem un 3 km. i treurem una part tècnica perquè sigui apte per tots els públics rondarà els 17 km.

Circuit mitjà: Em sembla que el faré servir moltes vegades, quan vulgui entrenar corriols de pujada i baixada, no té cap pujada llarga....aixó si molt repetxons que no s'entengui malament. Rondarà els 30 km.

Circuit llarg: Es diferencia del mitjà per la pujada a la muntanyeta que dona nom a la nostra marxa, el Montcal  la pujada la podria dividir en 3 parts:

 1ª molt cabrona, és la que menys m'agrada ja que es dura i amb un xic de graba que ens farà anar sentadets per no patinar.

 2ª pujada i trencada dura però al ser un xic més tècnica passa més bé ja que tens que estar pendent dels xurrancs...

3ª Sembla que hem arribat adalt perquè la pista es torna més bona, pero millor guardar algún cartutxo ja que hi ha algún repetxó mal parit cap al final.

No us espanteu ja que us estic explicant com si fos el tourmalet i son uns 4km...

Després gaudireu d'un corriol tècnic que si es sèc el disfrutereu molt, si es moll cuidado amb la molsa de les roques...

P.d. Important quan sortiu del corriol tènic seny tot i ser pista, hi ha molta graba, on frenar és complicat!!!!!!

L'ultim corriol és curt i divertit perquè quedeu amb un bon gust de boca de la Montcal Bike. Rondarà els 38 km.

A ritme molt tranqui es pot fer amb 3hores i 15 min. (és el que vam tardar tot el grup)