jueves, 30 de septiembre de 2010

Àdeu setembre!!

El setembre és el mes que em fa mes mandra deixar, ja que tecnicament l'estiu ja s'acabat pero fins que no entrem a l'octubre no ens adonem que lo bo ja s'acabat. Ara haurem d'anar spining, rodillos, pedelar després de dinar amb l'estòmag ple etc...

Dimecres:
Vaig arribar a casa sobre les 19h i amortitzar els rodillos una horeta llarga.

Dijous:
He pogut sortir després de dinar amb la bici de crtra. he anat a fer una volta tipica dels carreterus de la zona. Maià, Besalú, Banyoles, Santa Pau, Olot i Maià.
La veritat és que la crtra, quan l'intentes fer a ritme, fàtiga moltissim... De totes maneres he intentat anar ritme però guardant sempre un cartutxo per si les mosques.. de totes maneres el tros que sa m'ha atrengatat més ha sigut el de després de Mieres.
2h 44' / 77,5 km/ 28,25 km/h

Resum:
20+77,5

martes, 28 de septiembre de 2010

rodillos i btt

Dimarts:

Avui he pogut fer 1h 40' de btt, he sortit primer pels corriols del puig de benet he apretat un xic i al estar fred he pujat de voltes molt rapidament.

Després he anat a fer els corriols de la desfrenada, he començat pel Can Riu, es dels corriols de la zona que em fa disfrutar més...per si algu hi baixa, cuidado hi han 2 pins entrebassats, estant amb una zona de planeig i no es excesivament perillós, però t'els trobes de cop...

Després he pujat pel carbonet, hi acabava de passar el ramat hi havia un xic de pedra suelta peró es puja bé, finalment he fet els corriols de Lligordà i cap a Maià, de propina he pujat a l'abocador desde can travé han sortit uns 30 km.

Dilluns:

He començat amortitzar els rodillos, estar bé ja que pedales amb la teva bici...pero és aborrit de collons, ja pots posar música que una hora i mitja de rodillos és fa llarga!!

Resum:

30+30= 60

domingo, 26 de septiembre de 2010

Ruta 27 de Lladó

Fàbrega dintre St. Miquel de Cirera
Vistes desde l'Estela (he tingut problems amb la camara/mvl)

Avui he vist que els anys no perdonen, ahir vam anar a la festa major a Besalú entre una cosa i un altre em vaig posar a les 5.00 el llit.


El despertador a sonat a les 8.00, que dur!! Ha sigut la pujada mes forta del dia...


Havia quedat amb en Fàbrega per anar a fer una ruta negra de Lladó, hem carregat les bicis a la furgo i a les 9.00 ja estavem apunt per començar...Comences pujant, baixes fins atrevessar un riu, i comença les pujades de totes maneres no hi ha cap rampa exagerada, es pot pujar a bon ritme, aixó si hi ha un xic de pedra suelta.. Hem atrevassat la masia de l'Estela, l'esglesia de l'estela (un lloc recomenble per paisatge i iglesia) hem seguit punjant un xic més, despres la pista era mes bona i tenia baixades fins arribar el coll de mas Vinyes, allà misteriosament han deseperagut les plaques (lo fort es que feia 15 dies que l'havien tornat a marcar, prefereixo no comentar res més sobre el cabró o na que li agrada treure plaques) hem deixat la pista que ens porta a Albanyà (per l'antena) hi hem agafat la pista que porta a sant Miquel de Cirera (si no us voleu equivocar fins a sant Miquel de Cirera, heu d'anar agafant la pista de l'equerra) abans d'arribar a sant Miquel han tornat apareixer les plaques i cap a Lladó..


És una ruta per fer en un parell d'horetes..




Disabte:




M'he comprat un rodillos per l'hivern, els vaig provar, però com l'aire lliure no hi ha res jejeje




Dijous




Doble sessió una ruta de crtra de 40 km. (gràcies que en Ramon m'ha deixat la colnago de crtra durant una temporada, ell ara té feina anar darrera els senglars!!)


Sessió d'espining a triops




Resum:


30+15+40+20=105


martes, 21 de septiembre de 2010

Maià-Argeleguer

Hi havia tanta boira que no es veia ni la falda de la Mare de Deu
Un xic més i no em deixen entrar a casa...jejeje

Per berenar fang....millor la xocalata!!


Tot el dia ploguent, em pensava que em tocaria sessió de spining, pero cap a les 18 a parat un moment. Hem agafat valor i gas!!
He anat a fer pista, he sortit direcció al camp dels avions, he passat sota viaducte (ha començat a ploure) he agafat crtra vella n260, he atrevassat Argelaguer direcció a les cabanyes, he donat la volta el poble, he agafat la pista direcció sant Ferriol, la pista estava molla pero bastant ràpida, quan he arribat a besalú he agafat pista paralela fluvià direcció Maià, una vergonya de com està els camions que s'emporten la graba la tenen imprecticable, un fangueix bestial jo m'ho he passat bé però lo que s'està fent amb la grava es tindria que parar, està quedant tot com un paisatge llunàtic.
Jo he anat seguint cap a can Vila la baixada està perillosa, he pujat fins a l'incarcal, m'he parat a can Pou a netejar la bici i cap a Maià.
Resum:
37km.
22,10km/h
1h40'

lunes, 20 de septiembre de 2010

alguna sortideta més...


Vistes de la Mare de deu del mont abans d'arribar a la Trilla.

Abans d'arribar a fontanils, quan fas el tom a la muntanya
hi ha aquest pobre arbre que es menja tot el vent...jo li dic l'abre del vent.

L'arbre del vent desde lluny

Pujades i més pujades


Vistes quan fas el tom a la muntanya, val la pena pararse un minutet


Amb en Quim no perdonem ni els tudons!!










Dilluns:
Per recuperar costums d'hivern he tornat a fer spining a triops.


Diumenge:
Vaig a anar fer un test, per una sortida que tinc ganes de fer un dia amb els colegues...
La tinc pensada com una ruta circular sortida i arribada a sant Llorenç.

Primera part 5 km. de planer per escalfar, seguidament 12 km. brutals fins al fau, amb un
treking de 300 m. matador.

Segona part baixada trepidant fins Maçanet.

Tercera part baixada per una pista espectacular amb molta sorra, fins a sant Llorenç tot i que hi ha algun tram de pujada.

Resum 47 km.

Disabte
Sortida de 25 km. amb en Quim per corriols de Maià, bastant fang.

Divendres
Em plena pluja, no em vaig poguer aguantar, i és que l'aigua m'encanta. Aixó si vaig quedar moll i enfangat com un ànec.

Dijous
Spining al pavelló de Besalú, quin luxe de preu!!
Resum:
20+47+25+20+20

miércoles, 15 de septiembre de 2010

resum entrenos

Font abans d'arribar a Sant Miquel de Fontfreda

Font de Sant Miquel de Fontfreda

Sant Miquel de Fontfreda


Sant Miquel de Fontfreda



Vista de Sant Miquel de Fontfreda amb les Alberes de fons




Tempesta que baixa amb la Mare de deu al fons





Dimecres 15

ruta crtra maià- la canya-maià 48 km.



Dimarts 14

4km. d'escalfament i la montcal bike de 42km., anava molt bé de temps,pero s'em va fer de nit, sort que em conexia els corriols



Dilluns 13

Descans forsós...



Diumenge 12

26km. de pur btt per Tapis, habia de ser una recuperació de la desfrenada, pero quan la ruta és guapa, costa agafa-s'ho en calma...



Disabte 11

Desfrenada 26 km.



Divendres 10

Anar mirar sortida desfrenada, tubo n260 18km.



Dijous 9

Bici mècanic



Dimecres 8

Ruta d'uns 25 km. amb en Sergi i en Raúl per st. ferriol..



Dimarts 7

24 km. per la desfrenada amb en Pere i en Fàbrega...



Resum:



48+42+26+26+18+25+24=209

martes, 14 de septiembre de 2010

Desfrenada 2010


Aquests dies he estat un xic mandrós amb el blog, això és una mica culpa dels companys que també escriuen blogs, al vespre em posava a llegir els blogs coneguts i es feia tard.

Durant aquests dies molta bici, combinada amb el remenament que porta fer obres, que si cuines, terres, xemeneies.. i els dies només tenen 24 hores i cada dia es fa fosc més aviat.

Preparant la desfrenada, vaig fer vàries sortides de 25 km a fons, que si finalment m'animo a anar fer el caixa girona (categoria esplais) coincideix de distància.


Crònica Desfrenada;


Amb els companys de Maià vàrem quedar a les 8.00 per baixar en bicicleta, serviria d'escalfament, com un nen petit la nit abans em va costar dormir...

A les 6.00 sona el despertador, un esmorzar molt complet a base de carbohidrats.

Una bacaina i cap a Besalú, érem Pere Torrent, Jordi Rovira, Pere Plangumà, Josep fàbrega i un servidor.

A un bon ritme ens plantem a Besalú, molts cotxes, bicis, gent...

Vam anar a fer l'inscripció, tot super ràpid, amb Pere Planagumà 20 minuts abans ens col.loquem sota l'arc, prioritzant lloc de sortida sobre escalfament.

Quan s'acosta l'hora de la sortida, anem veient que hi ha més gent davant l'arc que darrera, fa una mica de ràbia pero es una costum habitual, què hi farem.

Bon discurs del gran speker Roman, els segadors a mi personalment em va motivar molt.

La sortida, com calia esperar, tothom campi qui pugui, els primers moments impossible avançar, de seguida començo a apretar agafant algun risc, moltíssima gent a davant, quan anem paral.lel crtra agafa coneta de porlant i gas, és impressionant la gentada que tenia davant. Una vegada passat el dipoòit de l'aigua es comença a estirar el grup i els avançaments són més fàcils, tenia clar que els primers 8 km havien de ser a fondo. Quan travesso el reg de gircós, trobo algun caminant que fan tap, avanço per on puc (el que fa l'adrenalina), la rampa de després del reg em va bé perquè aconsegueixo avançar a tothom que tenia a davant menys un, em fa por que em farà frenar en el corriol de Gircós, (què divertit sense fil elèctric). Per sorpresa meva hi ha gent que en sap un rato, portava un mallot no conegut (segurament la primera vegada que feia el corriol) em vaig clavar a ell donava gust com traçava, tenia sort dels llocs de pedaleig per no perdre'l... Una vegada sortida del corriol el passo, trobo el desvio curta i llarga, tiro cap a la curta i a partir d'aquí pista neta.

Faig tot el recorregut sol, una vegada vaig passar l'habituallament en Gerard em diu que en tinc 7 o 8 a davant. Dues opcions: apretar o afluixar, com venia a donar-ho tot decideixo apretar sapiguent que falta la pujada forta, i és el terreny que em va més bé. Quan entro al corriol abans de la pujada veig que no hi ha cap derrapada, cosa que em fa sospitar que m'ho havia dit per motivar...abans de la pujada em foto un gel bec i a donar-ho tot. Era el punt clau juntament amb la sortida, pujo tant depressa com puc, pero sense aixecar el cul del seient, el polar no para de sonar, però és impossible no pujar de voltes en aquesta pujada. Una vegada a dalt faig el corriol fins l'abocador, depressa però sense agafar riscos. Abans de l'abituallment miro a la dreta i veig que encara no ha sortit ningú del corriol. Per tant decideixo no arriscar a la baixada, una vegada abaix només toca pedalar, en Farcy em comenta que vaig primer, em dóna ales per no afluixar. e
El tros de la Confiança i el riu se'm fa llarg, estic tranquil perquè em trobo bé i un biker sol és difícil retallar en aquest terreny. Arribo al final donc el dorsal i em confirmen que sóc el primer de la curta, tot i que la majoria de pro fagin la marxa llarga, no hi hagi cap premi, em fa molta il.lusió, ja que des de que vaig plegar del futbol per una lesió de creuats i lligament interns, la bici m`ha fet assessagar les ganes de fer esport i cada dia que passa m'agrada més.


Res més gràcies als desfrenats per fer-me passar un dia especial.

I felicitar-los per una excel.lent organització!!!


P.d. Em volia recordar d'un company biker que va patir una forta caiguda, i que encara està ingressat, molts ànims, recupera't aviat!!!


Resum:

25,9km.

20,84 km/h

1h 16'


lunes, 6 de septiembre de 2010

test de btt 25 km.

Avui he fet un test de 25 km. a tot gas, anava amb el pulsometre, no parava de pitar!!!
La veritat he quedat fos, una mitjana de 169 pulsasions i un tope de 182..
El pròxim dia escalfaré un xic, ja que els primers 3 km. ho he passat fatal.

Resum:
25km.

domingo, 5 de septiembre de 2010

carretera + btt

Dijous tenia sopar a casa els sogres i no em quedava temps per anar amb bici. Aixis que soloció, anar cap a Girona amb bici, amb petita volta cap Camós, Palol.
El sopar vaig recuperar les calòries perdudes.

Divendres descans.

Disabte matí vam anar amb en Raúl a fer la desfrenada, va anar molt bé li feia un xic de guia en els corriols, ensenyantli els llocs de pas, i el que sol passar en aquest casos, em vaig fotre una nata...jeje aixó si sense conseqüencies, va ser en la trialera de la tribana, nosé perque pero la roda de darrera em va passar per davant.

Diumenge com sempre que estic a Tapis vaig a fer un circuit que m'encanta, es basa de corriols de baixada el principi direcció a Maçanet i una pujada brutal al Fau.
Al Fau és un racó perdut que un dia organitzaré una sortida, per donarlo a coneixer amb els companys de la garrotxa!!

Demà més!!!

Resum

38+36+25

miércoles, 1 de septiembre de 2010

avui toca btt

Avui hem quedat amb en Raül i un company seu, en Sergi que és veu que viu a Besalú i també li agrada molt anar amb bici...
Hem anat a fer una volta per la zona de Besalú combinant pista amb algún corriol, el problema és que cada dia els dies son més curts, a les 20.30 ja costa fer trialeres.
Ens ho hem passat bé, llastima d'algún un problema mecànic que ha tingut en Raül, ha trencat al suport del tub de gas de la suspensió de l'epic de carbó...Ja li dic que es tenia que haver comprat s-works. Hem hagut de fer un xic de manetes i tot solocionat, necessitarà quatre punts de soldadura i tot arreglat!!!

Resum:
29km