martes, 31 de agosto de 2010

Fignon




Feia dies que no feia crtra., he posat les rodes primes a la Btt i a les 15.00 a fer un xic de crtra.
He sortit de Maià i comencem la pujada del blancfort, va perfecte per posar el menjar en el seu lloc, feia vent lo que no m'ha deixat disfrutat gaire... De totes maneres per culpa d'una infecció porto tot l'agost amb tandes d'antibiotic i aixafen bastant. El que faig es intentar no apretar gaire, per no cansarme gaire.
Quan he arribat a Castellfollit, he vist que anava tard i mitja volta, he intentat trobar una font i les 3 primeres ni una gota d'aigua (Font crtra, Font pça Major, font sota parc de petanca, la bona està en un parc infantil amb gespa a tocar la font de la petanca).
Maià-Beuda-Besalú-Argeleguer-Tortellà-Montagut-castellfollit-Sant Jaume-Argelaguer-Besalú i Maià.
Aquesta ruta d'avui pero amb la volta fins a Olot i tornant per Begudà, com la faig servir sovint per entrenar, la batejaré Fignon, en honor aquest ciclista que avui ens ha deixat, serà el meu petit homenatge...a un ciclista que no deixava a ningú indiferent!!! Mes que un gran historial, que el té serà recordat pel seu caracter rebel, m'encatava!!!



Resum:
51km.
no poso mitjana, ja que és més de btt que de crtra...jeje

lunes, 30 de agosto de 2010

Anar intentant millorar tècnica.

Avui hem fet un nou fitxatge, en Jordi Prujà i s'ha portat com un valent!!
També ha vingut en Raúl i en Quim.
Hem anat a fer corriols per la zona de Besalú...la idea era pujar i baixar fins que ens hem cansat!!

Resum:
32km.

domingo, 29 de agosto de 2010

Maià-Argeleguer

Ruta diferent, aquests dies llegint blogs, m'ha entrat la curiositat d'anar a veure les cabanyes... hem baixat pel camí mes ràpid am la fàtima.
Hem donant una volta per les cabanyes, quin curro!!
Val la pena, només per la feina que s'ha currat el constructor de les cananyes i labarints.
El camí de tornada, he anat a fer corriols per la zona de Gircós, Palera i cap a Maià.

Resum
30km.

viernes, 27 de agosto de 2010

Fiasco Montcal bike!!

Aquest matí dia collonut per anar amb bici, pero jo currant...
Quan mes adelantava la tarda més calor!!!
Total que m'he anat torbant, hi el temps s'ha m'ha tirat a sobre...
I tampoc es plan de deixar les obligacions socials penjades, aixis que he decidit anar a fer un circuit per Besalú, Gircos, Palera.... :-)

P.d. Demà casament, aviam si soc trempat, hi m'aixeco aviat i fem la Montcal Bike!!

Resum:
31km.

jueves, 26 de agosto de 2010

Els dies s'escurcen!!

Temperatura que marcava el cotxe a les 16.00 a l'ombra!!

Porto un parell de dies sense gaire temps per pedelar, ahir vaig sortir a pedelar a les 20.15 i com a les 21.00 es fosc... tornava per la pista de can travé, aixó si un xic despressa, anava saltant com una cabra ja que no veia els rocs per esquivar-los, la sensació es rara pero divertida!!


I avui mas de lo mismo, he sortit cap a les 20.00 hi he anat a fer el meu "circuit particular" el circuit és el de puig de benet de la montcal bike + corriols de sta. Magdelena a l'inversa + el corriol de tubogants de la montcal bike, total 9km...es molt divertit, pero cansa un xic, jo bec bastant i quan faig el circuit no buido mai l'ampolla, no et permet descansar enlloc.


P.d. si demà no fa aquest vent calent, intentaré anar fer temps el circuit de la montcal bike, objectiu 2h 20'... aviam si apuntant'ho en el blog en motivo!!


Resum:


20+18 km.

Resum

martes, 24 de agosto de 2010

Desfrenada 2010 test



Aquesta tarda, hem anat amb els companys dels desfrenats, a fer un test de la desfrenada.
Bikers: Lato, Wilis, Serrano, Lidia, Fàbrega, Quim i jo.
Sense donar detalls del recorregut, ens ho hem passat molt bé, un circuit curradissim on hi han algun corriol que la gent disfrutarà molt!!
Al final hi hagut alguna retallada...jeje Ehhh aixo s'avisa ja que hem acabat fent el toc en bars diferents. Que aixó segur que ningu s'escaquejat.
Espero que fagi un bon temps, ja que amb la feina que han tingut s'ho mereixen!!

Si voleu trobar informació sobre la desfrenada 2010:
http://www.petitdru.blogspot.com/

Si voleu veure un blog on es barreja esport i humor:
www.unbikerdepages-ferriol.blogspot.com/

Resum:

36 +17 (pedelada dilluns amb la Fàtima)

domingo, 22 de agosto de 2010

varies sortides

Dijous:




Tenia que anar el mecànic a figueres, per problemes diversos de la bici, hi vaig baixari en bici tot i els avisos meteorològics. I com no tornant em va agafar un ruixat de collons!! Trons, llams, vent...tot xop vaig arribar a Navata, un café en llet amb va refer.




Percert han reformat el café de Navata, està molt xulo!!



Divendres:



Li devia una passejada en Drac (el meu gos) i aprofitant que el bosc encara era un xic moll, hem anat a fer una volta, a l'hivern quan fa fred hi ha aigua fem tirades de 30km. aixo si en Drac sempre vol anar a davant, marcant el ritme...en pujada no hi ha qui el superi.



Pujant la trivana no té rival, i baixant és un espectacle vola!!










Disabte:


Amb la Fàtima ens vam anar a passar el dia per la zona l'estartit, vam anar a veure la desembocadura del ter, i vam anar a fer una volta amb les bicis hi ha un pilot de rutes marcades.


I el que està molt bé que l'infinitat de pobles que hi ha estan intercomunicats per una xarxa de camins, la ruta te la fas a la teva mida o sobre la marxa, tot per camins de carro i crtra secundaries, com es planer es va ràpid...jeje






Diumenge:

Amb aquesta calor l'unic lloc que es pot estar és a la platja, aquesta tarda cap a les 17.00 he agafat la bici i cap a la platja, el cotxe d'assitencia venia la Fàtima i en drac, cullons quina calor que feia pel camí.. lo pitjor el vent del sud que bufava era molt calent, i em venia de cantó.
Ojo si algú es para a la font d'Esponellà estava espatllada, m'he parat el barri de Vilert, en la plaça n'hi ha una...Percert encara que sigui molt petit, es bufó vilert per dintre.

Resum

55+10+26+51 km.

miércoles, 18 de agosto de 2010

Mare de deu del Mont

Avui aquesta tarda amb en Fàbrega, Quim, Ramón, Francesc i jo ens hem anat cap a la Mare de Deu del Mont, com sempre a ritme suau..jejeje
Carai com cansa aquesta muntanya!!
Jo estic content ja que tot i la sortida de Maià no ha sigut a tope...he pujat en 1h 6'47'', superant de llarg el meu temps. (Pç de Maià a Mare de Deu del Mont)
La pujada de Maià a Segueró a ritme semi suau, apartir de Segueró hem començat a apretar, posantme dret en els repetxons, he vist que pujava molt de revolucions i decidit agafar ritme assentat i augmentant carencia, el cor a tornat el seu lloc...jejeje
Pròxim objectiu baixar del 1h 5'

Resum:
35km.

1h 6' 47'' (temps de pujada)

martes, 17 de agosto de 2010

II Carretera i manta

Si mai us canseu del vostre poble, aquesta és una opció

Com aquell que és boig, he tornat anar a fer el mateix recorregut de crtra que vaig fer ahir, estalviantme les curves de caixas (l'estat per anar amb rodes de crtra. és molt dolent)

La idea d'aquests dies és anar acumulant km., els dies que tingui menys temps ja faré circuits btt més explosius.


Resum:

70km.

lunes, 16 de agosto de 2010

Carretera i manta!!

No és la meva bici, però al mateix model
(és mes rapid buscar a google que anar a fer una foto)

Avui hem anat a fer un xic de crtra. amb en Ramón, he montat el joc de rodes de crtra que tinc a la btt...
I gas, en els planers i baixades en Ramón m'ha fet suar amb el maquinon de bici que té!!
Hem anat:
Maià, Incarcal, Caixas, Cabanelles, Crespià, Esponellà, Vilert, Orfes, Galliners, Barris que no m'enrecordo, Fontcoberta, Pla de Martirs, Serinyà, Besalú i Maià.

Resum:
72km.

sábado, 14 de agosto de 2010

Pedal Maià

Aquesta tarda amb en Raúl hem anat a fer el circuit de la Montcal Bike 2010, ens ho hem passat pipa, ja que estava enfagat!!
Ahir vaig anar fer la tribana, la creu, sta. Magdelena... per anar recuperant sensacions.

Resum
21km. + 45km.

jueves, 12 de agosto de 2010

Arc de Sant Martí





Aquesta tarda havia quedat, per anar fer km. per ctra., i com ja és habitual cap a les 18, quan començo a tenir la feina enllestida es posa a ploure.
Doncs res, tot "refunfunyant" he adelentat feina per si demà el de dalt es porta be.
L'aiguat que ha caigut, ha sigut considerable amb un cel negre...i de cop a les 20.15 s'ha iluminat el Puig de Benet.
Després am l'energia positiva, que només dont el sol, hem sortit a buscar cargols amb la Fàtima, hi poso per evitar mals majors, la Fàtima n'ha trobat més. Perquè després digui que jo soc competitiu!!!

P.d. Que consti que sòc daltònic, i com els cargols estant enmig de l'herba, tinc que forçar més la vista per distingir....

miércoles, 11 de agosto de 2010

Besaú-Can Jou

Aquesta tarda, un parell de liciats, han tentat la sort a la pluja i per sort a sortit cara.
Cap a les 19h. hem sotit del parking del pont de Besalú, en Raúl que s'està recuperant d'una lesió de genoll i jo que estic acabant de fer net dels antibiotics d'aquests dies.
Hem anat cap a can Jou, per la pista de la Miana. Quan em sigut a can Jou l'intenció era anar per sobre de la carena fins a Besalú, peró fent cas el meteoroleg Wilis (en el seu blog diu que aquestes tempestes d'estiu, no travessen el fluvià) hem tornat pel mateix camí d'anada, ja que el temps feia molt mala pinta!! Per sort ni una gota d'aigua.

Resum:

29,50 km
17,70 km/h
1h40'

martes, 10 de agosto de 2010

tribana

Avui hem sortit amb en Fàbrega, Ramon, Pere i jo mateix.
L'ho que tenia que ser una sortida light, ha acabat sent un entreno intens...amb pujades, corriols.
Avui he tingut un baixón en la pujada de la tribana, on en Pere m'ha tret una minutada... haurem d'entrenar més!!

resum
25 km. + 22km de dilluns

jueves, 5 de agosto de 2010

Important portar ulleres!!!


Hola avui, amb en Fàbrega i en Raúl, hem sortit a fer un volt en plan de tranqui, he anat cap a Beuda, Palera, i quan baixava pel corriol que porta al dipòsit de l'aigua de Besalú, he tingut un espant, m'he quedat engaxat per uns arços a l'altura, d'ulls, nas, orelles.. frenar en sèc, agafat per una mena de cordills, fa mal, sort que portava ulleres, sinó m'hauria pogut fotre mal!!!

Al final quatre esgarrinxades a la cara i una voltereta.

Aixis que no us descuideu mai les ulleres i sobretot per baixar!!!


P.d. El preu no és excusa, les meves amb 4 tipus de vidres 5 euros al lidl i no s'entelen.


Resum:

25km.

miércoles, 4 de agosto de 2010

volta ràpida!!

Avui, erem un bon equipet, Quim Reixach, Pere Planagumà, Quim Pujiula i jo mateix.
Amb en Pere hem fet un extra, ja que hem anat fins al punt de trobada amb bici. (fàbrica dels sacs a Besalú)
Hem anat fins el radar a Cabanelles, hem trencat a la dreta direcció Espinevessa, després a Vilert, Esponellà, Malianta, Banyoles, Serinyà, Besalú i Maià.

Resum

54km.

martes, 3 de agosto de 2010

Falta gasolina!!

Com encara en queden uns dies de tractament...(antibiòtic) L'intencio era sortir a rodar, pero com es fa??
He anat a girar a Olot amb la de ctra., sabia que el temps de l'ultim dia, era 1h45', volia fer-ho amb un parell d'horetes, he sortit tranquil, pero a ritme constant, he arribat a Olot 57', pertant estava dintre el temps de l'ultim dia, començava la baixada territori colnago (bici), el que no m'esparava es el vent de cara, que no m'ha deixat agafar el ritme en cap moment.
Resultat final son 6' més, que estaria molt bé, pero la llàstima és la perdua de minuts baixant, que raro és aixo d'anar en crta.. he tardat mes o menys igual pujant que baixant!!!

Resum:

55km
1h51' (57'pujant i 54'baixant)
29,72 km/h

lunes, 2 de agosto de 2010

Sant tornem-hi!!!

Després d'una setmana de baixa forçosa, i encara amb un quans dies de mediació per endavant...he sortit a rodar un xic, sense apretar gens hem anat amb en Quim a donar un volt, cap a Caixàs, Pompià i Maià.
Ens ha anat, molt molt arrant de no mullarnos, ens han sobrat uns 5 seg...jeje

Resum:
23Km.
1h 20'